was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Ik ben Yorick Boons, 28 jaar, en woon nu ruim 7 jaar in Utrecht. In Utrecht ben ik veelal aan het werk bij de Volksbank als Product Specialist. Daarnaast ben ik nog altijd druk bezig met de afronding van mijn studie Accountancy. Buiten deze serieuze aangelegenheden, ben ik sportief en met regelmaat op de racefiets terug te vinden.
Bij mij is het enthousiasme voor het zeilen met een skutsje ontstaan door in de afgelopen twee jaar een aantal keer zelf de boot opgegaan te zijn. Sinds dit jaar hoop ik ook het wedstrijdteam van de Doeke te versterken. Dit doe ik in de rol van peiler en trapper van de zwaarden.
Een echt mooi moment heb ik nog niet, wel een memorabel moment. Het eerste trainingsweekend dit jaar stond in het eerste dag in het teken van sneeuw, hagel en kou. Echt wintersweer dus, de dag erop was het stralend weer en misschien wel zomers te noemen. Niet echt een specifiek zeilmoment, maar wel een ervaring rijker.
Ik heb natuurlijk geen ervaring om goed te kunnen vergelijken, maar ik ben altijd optimistisch ingesteld dus ik verwacht dat we dit jaar in het linkerrijtje gaan eindigen.