was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Ik ben Jente, 26 jaar en ik woon in Frieschepalen. In het dagelijks leven werk ik in een machinefabriek als cnc frezer.

Ik vaar sinds dit jaar mee aan boord bij de Doeke. Vorig jaar ben ik in aanraking gekomen met het zeilen bij een watersportdag en daar had ik al snel een klik met de bemanning van de Doeke. Zodoende heb ik afgelopen winter geholpen met het aanpakken van de mast, de giek en de zwaarden. De mast, giek en de zwaarden waren hard toe aan een nieuwe laag lak. In het voorjaar kwamen er plekken vrij in het wedstrijdteam en heb ik mij daar bij aangesloten.

Reden voor mij om mee te zeilen is, omdat ik het een erg leuke hobby / teamsport vind en boven alles geniet ik enorm van de sfeer die dit leuke team brengt!

Mijn positie is in principe niet vast. Ik sta zo nu en dan bij de lier, dan weer bij een zwaard en af en toe bij de fok. Ik spring bij waar nodig is.

Mijn mooiste momenten zijn als het weer extreem is. Lekker schuin met de boot en hard werken met zijn allen!

Ik denk dat de Doeke dit jaar zeker goed mee kan doen. Het nieuwe zeil draagt hier zeker aan mee. Tijdens de trainingen verliep het aan boord ook soepel. Ik heb er een goed vertrouwen in!

Helaas ben ik nu nog op vakantie en kan dus niet meezeilen dit jaar tijdens de IFKS, maar volgend jaar ben ik zeker van de partij!