was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Mijn naam is Hans Brakkee en ik woon in Nijmegen. Ik ben getrouwd en heb een fantastische dochter. Sinds 16 september van dit jaar werk ik bij de Radboud Universiteit als privacy adviseur.

Afgelopen drie jaar heb ik meegevaren aan de grootschoot en dit jaar als schipper. Het wordt het het 4e jaar dat ik aan boord ben van de Doeke van Martena. Dit jaar is mijn eerste jaar als schipper. Zeilen vind ik het mooiste wat er is. Lekker actief bezig zijn maar ook ontspannen. Gezellig met vrienden en toch ook de spanning van de wedstrijden. Er komen een hoop goede dingen samen bij het varen met skûtsjes.

Het mooiste moment aan boord van de Doeke van Martena is moeilijk te omschrijven. Er zijn heel veel mooie momenten, maar het allermooiste vind ik de groei die het team heeft gemaakt in de afgelopen jaren, hoe we door de jaren heen op elkaar zijn ingespeeld.

Dit jaar hopen wij bij de top 10 te zeilen, maar het hangt en beetje van het weer af. Met minder wind kunnen we hoger eindigen dan met veel wind.